На Закарпатті судитимуть працівника МРЕО УДАІ,який одержав близько 6 тис.грн неправомірної вигоди за виготовлення водійського посвідчення

На Закарпатті судитимуть працівника МРЕО УДАІ,який одержав близько 6 тис.грн неправомірної вигоди за виготовлення водійського посвідчення

24.04.15 17:07 0 618
Слідчим відділом прокуратури Закарпастької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою провідного фахівця Центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів УДАІ УМВС України в Закарпатській області, який одержав неправомірну вигоду у розмірі близько 6 тис. грн. від мешканця Виноградівського району за позитивне складання останнім іспиту на право керування транспортними засобами та видачу посвідчення водія, з використанням свого службового становища.

Як пояснив начальник слідчого відділу прокуратури області Іван Бітлян: «В ході проведення досудового розслідування було встановлено причетність вказаної службової особи до вчинення кримінальних правопорушень. Зокрема, у сукупності працівник МРЕО, своїми умисними діями вчинив злочини, передбачені ч.1 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 та ч. 4 ст. 27 ч. 1 ст. 366 КК України, тобто одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, а також підбурення шляхом умовляння до внесення службовою особою до офіційного документу завідомо неправдивих відомостей та видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу.

Нагадаємо, вказаного службовця 1 квітня прокуратурою Закарпатської області, спільно з співробітниками спецпідрозділу Управління СБУ в області, було затримано «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: цьогоріч на ...

КОМЕНТАРІ