На Тернопіллі у Великоберезовицькій загальноосвітній школі відбувся показовий День цивільного захисту

На Тернопіллі у Великоберезовицькій загальноосвітній школі відбувся показовий День цивільного захисту

24.04.15 13:52 0 629
Вислів грецьких філософів «Щоб правильно діяти, необхідно багато знати, а щоб знати, треба навчатись» є досить актуальним в наш час, особливо коли мова йде про дії, від яких залежить здоров’я та життя дітей. Зрозуміло, що зовсім уникнути небезпеки, на жаль, не можливо, але зменшити негативні наслідки нам цілком під силу, і велика роль в цій справі належить навчальним закладам, педагоги яких здатні грамотно, системно і цікаво підготувати та навчити молодь захистити себе в життєво небезпечних випадках.

На підтвердження цього 21 квітня на базі Великоберезовицької ЗОШ І – ІІІ ступенів рятувальники, спільно з представниками відділу освіти Тернопільської районної державної адміністрації та директорами загальноосвітніх закладів Тернопільського району організували проведення показового Дня цивільного захисту.

Під час заходу представники Тернопільського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області відпрацювали евакуацію школярів та педагогічного колективу навчального закладу, а з учнями середніх та старших класів провели бесіди та практичні заняття, під час яких обговорили правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, дотримання правил пожежної безпеки в побуті, також розглянули алгоритми поведінки під час надзвичайних ситуацій різного характеру та при виникненні радіаційно-хімічної небезпеки.

На завершення рятувальники надали дітям та педагогам відповіді на поставлені запитання та поділилися досвідом у напрямку забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту закладів освіти. Загалом, зустріч співробітників пожежно-рятувальної служби та учнівсько-педагогічного колективу була змістовною та цікавою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: ...
Наступна новина: На Тернопіллі відбувся ...

КОМЕНТАРІ