В Луцьку у міській раді відбулось навчання щодо функціонування системи управління якістю у виконавчих органах

В Луцьку у міській раді відбулось навчання щодо функціонування системи управління якістю у виконавчих органах

24.04.15 14:43 0 573
Забезпечити належний, якісний рівень задоволеності потреб та очікувань лучан — основне завдання у діяльності Луцької міської ради. На цьому наголосив заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич під час чергового навчання щодо функціонування системи управління якістю у виконавчих органах Луцької міської ради. Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів та внутрішні аудитори.

“Ви відповідаєте за те, як у структурному підрозділі організована робота з управління якістю”, - звернувся до присутніх заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. Він проаналізував результати внутрішніх аудитів, що відбувалися в органах виконавчої влади у 2014 році, окреслив основні напрямки роботи.

Звернув увагу Юрій Вербич й на відкритість та прозорість в органах виконавчої влади. “Відкритість, прозорість та публічність — це шлях до викорінення корупції, — переконаний він. — У планах міської ради — реалізація проекту “Прозоре місто”.

Начальник організаційного відділу Олена Барська нагадала основні поняття, стандарти і принципи системи управління якістю, документацію СУЯ та основні вимоги.

“Наше місто — одне із передових у впровадженні системи управління якістю”, - зауважила вона.

До слова, система управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001 у виконавчих органах міської ради впроваджена у 2006 році і вже понад 7 років ефективно функціонує. Протягом 2007-2013 років функціонування системи п'ять разів підтверджувалось міжнародними сертифікаційними компаніями. На виконавчі органи міської ради працюють на основі міжнародного стандарту ISO 9001-2008 та національного стандарту ДСТУ ISO 9001-2009.

У травні цього року у Луцькій міський раді відбудеться черговий зовнішній аудит.

Окрім цього, під час наради обговорили вимоги та виконання Цілей якості на 2015 рік.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ