У Луцьку відбудеться матч між дитячою командою ФК «Волинь» і дітьми,які перебувають на обліку в Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді та потребують особливої соціальної підтримки

У Луцьку відбудеться матч між дитячою командою ФК «Волинь» і дітьми,які перебувають на обліку в Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді та потребують особливої соціальної підтримки

24.04.15 08:37 0 672
У п`ятницю, 24 квітня, у Луцьку в рамках святкування Міжнародного дня футболу і дружби відбудеться матч між юними вихованцями футбольного клубу «Волинь» та дитячої збірної.

За «Волинь» гратиме команда U-13, яка на початку червня цього року зіграє у Берліні на міжнародному дитячому проекті “Футбол для дружби». Його вважають дитячою Лігою чемпіонів. Команда з Луцьку захищатиме на турнірі честь всієї України. До складу збірної увійшли підлітки 12-14 років.

Крім того, завтра на футбольне поле у Луцьку вийдуть два гравці основного складу луцької «Волині» - учасник чемпіонату світу у Бразилії Майкл Бабатунде та Сергій Воронін. Передбачені також інтерактиви, фото- сесія та автограф - сесія , майстер-класи.

Матч відбудеться о 15.30 на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Організатори заходу: ФК «Волинь» та Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Довідково: Міжнародний день футболу і дружби відзначається щорічно 25 квітня в рамках дитячої соціальної програми «Футбол для дружби». Цього року до святкування приєдналися 24 країни-учасниці програми: Австрія, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Угорщина, Німеччина, Іспанія, Італія, Казахстан, Китай, Нідерланди, Польща, Росія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Україна, Франція, Хорватія, Чехія, Швейцарія і Японія.

З нагоди Дня футболу і дружби організовано безліч товариських футбольних матчів, покликаних нагадати юнакам і дівчатам про ключові цінності програми «Футбол для дружби», серед яких дружба, рівність, справедливість, здоров'я, мир, відданість, перемога і традиції.

Всі матчі почнуться з обміну браслетів дружби, що є символом толерантності, рівності та здорового способу життя. Браслет складається з двох простих ниток зеленого і синього кольорів: зелений символізує футбольне поле, доступне для кожного, а синій - мирне небо над головою.

Як посли руху «Футбол для дружби» діти дарують браслети не тільки гравцям інших команд, але й запрошеним гостям.

«Через спорт діти вчаться спілкуванню, взаєморозумінню, довірі та толерантності. Одного разу, усвідомивши всю важливість дружби і поваги на футбольному полі, вони будуть по-справжньому цінувати своїх друзів і близьких в повсякденному житті. Саме про це покликаний нагадати Міжнародний день футболу і дружби, який святкується щорічно 25 квітня», - вважає глобальний посол проекту Франц Беккенбауер.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та потребують особливої соціальної підтримки

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Щур: "Міський ...

КОМЕНТАРІ