У Луцьку обговорили реалізацію проекту реконструкції зоопарку

У Луцьку обговорили реалізацію проекту реконструкції зоопарку

24.04.15 17:43 0 1271
Місто Луцьк разом зі своїми польськими партнерами з міст Замость та Жешув реалізовують проект “Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму”. У його рамках у Центрі надання адміністративних послуг відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка, його заступника Тараса Яковлева, керівників структурних підрозділів з представниками делегацій з Замостя та Жешува (Республіка Польща).

Розпочинаючи зустріч, Микола Романюк привітав гостей у Луцьку. “Сподіваюсь, що робота проведена над реалізацією проекту переконає партнерів надійності Луцька як партнера, і ми зможемо налагоджувати подальшу співпрацю. Під час шньої зустрічі хочеться почути цікаві ідеї та пропозиції. Ми зможемо побувати у зоопарку і побачити, що реально там робиться . Ще раз дякуємо польським партнерам за можливість реалізації такого проекту в Луцьку. І надіюся на подальшу співпрацю в інших проектах і напрямках”, - наголосив він.

У свою чергу, Президент міста Замость Анджей Внук подякував за можливість зустрітися. Він наголосив, що йому подобається Луцьк, адже це - гарне та затишне місто. За його словами, вони приїхали до нас, аби обговорити стан реалізації спільного проекту з модернізації зоопарків. Він вражений тим, як міська влада ставиться до реалізації проекту. Анджей Внук зауважив, що ще не був у зоопарку, але вже чув про наші успіхи. Він висловив переконання, що цей проект завершиться успішно і можливо було б працювати у інших напрямках, і все нам вдасться. Можна було б реалізувати й проекти щодо будівництва рекреаційних зон.

Слова вдячності за гарну зустріч подякувала й директор відділу зеленого господарства в Жешуві Олександра Вансовіч-Дух. Вона передала Миколі Романюку вітання від Президента міста Жешув. За її словами, дуже хороша співпраця у рамках проекту. “Ми сподіваємося на продовження співпраці. У Жешуві створюється нова рекреаційна зона. Під час її розроблення було проведено консультації з громадськістю, і народ підтримав нас”, - зазначила вона.

Після офіційних привітань учасники зустрічі перейшли до презентації результатів Луцька, Замостя та Жешува у реалізації проекту.

Крім того, гості з Польщі побувають у Луцькому зоопарку і оглянуть стан будівництва левового та ведмежого містечок, благоустрою території.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ