В Луцьку екскурсія для учасників молодіжного клубу "Як стати успішним"

В Луцьку екскурсія для учасників молодіжного клубу "Як стати успішним"

24.04.15 09:04 0 540
Неможливо переоцінити значення первинного вибору професії. Професія людини - це її життєвий, трудовий шлях, у якійсь мірі – доля. І тут важливо не помилитися у виборі, адже від того, наскільки правильно зроблено вибір залежатиме майбутнє кожного.

Для того, щоб допомогти дітям, що знаходяться на етапі вибору життєвої стежини, самовизначитися, сповна зрозуміти свої нахили та здібності, отримати уяву про різні професії, 22 квітня 2015 року в Луцькому міському центрі зайнятості пройшла екскурсія для учасників молодіжного клубу "Як стати успішним". Клуб створений Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та функціонує на базі КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» у відділенні «Клініка дружня до молоді».

Герило Надія Дмитрівна, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Луцького міського центру зайнятості ознайомила присутніх зі специфікою роботи центру зайнятості, розповіла про соціальні послуги для незайнятого та зайнятого населення, молоді, роботодавців.

Екскурсія центром зайнятості видалася змістовною та цікавою. Учасники відкрили для себе багато нового, отримали корисну інформацію щодо вибору професії, актуальних вакансій на ринку праці, затребуваності робітничих професій.

Проект молодіжний клуб «Як стати успішним» реалізовується за підтримки БФ «Партнерство кожній дитині».

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

(256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ