Чернігів: Оргкомітет до Дня Перемоги і Дня пам’яті та примирення: не оминути увагою жодного ветерана!

Чернігів: Оргкомітет до Дня Перемоги і Дня пам’яті та примирення: не оминути увагою жодного ветерана!

24.04.15 09:57 0 554
23 квітня у Чернігівській міській раді пройшло засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення в місті заходів з відзначення Дня Перемоги і Дня пам'яті та примирення на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

Начальник управління культури міської ради Юрій Ткач представив проект плану міських заходів з нагоди 70-ої річниці Перемоги. Урочистості розпочнуться 8 травня о 15-й годині проведенням урочистих зборів та святкового концерту в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. Уранці 9 травня відбудеться покладання квітів до братської могили в сквері ім. М. Попудренка та до Меморіалу Слави, де відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до Вічного вогню.

Увечері на Красній площі заплановано концерт духового оркестру Військового музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України, творчих колективів та виконавців.

Голова міської Ради ветеранів Ірина Четвертак виступила з проханням персонально привітати кожного з 509 учасників війни 1941-1945 років.

Заступник міського голови Станіслав Віхров закликав усіх присутніх із відповідальністю поставитися до підготовки та проведення святкових заходів. «Кожен на своєму місці має зробити все можливе, щоб наші ветерани дійсно відчули радість цього свята і разом із тим – нашу безмежну повагу і вдячність», - наголосив керівник.

Уточнений план заходів буде опубліковано на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сьогодні відзначають ...
Наступна новина: Студенти Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ