В Закарпатській області в гості до іршавських міліціонерів завітали школярі з Білок

В Закарпатській області в гості до іршавських міліціонерів завітали школярі з Білок

24.04.15 17:57 0 630
Більше півсотні школярів двох шкіл із села Білки завітали на екскурсію до Іршавського райвідділу міліції.

Розпочалась екскурсія із подвір′я райвідділу, де школярі оглянули спецавтомобілі міліції. Далі екскурсію продовжили біля чергової частини. Тут учнів цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо телефонувати на «102», як виїжджають правоохоронці на виклик і т.д.

Опісля школярів разом із вчителями запросив до себе в кабінет начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко. Керівник розповів гостям про роботу міліції, про затримання злочинців. Нагадав і про покарання, яке можуть понести самі неповнолітні в разі вчинення ними злочинів.

Не обійшов увагою очільник райвідділу й недавню подію із псевдо-замінуванням шкіл. Нагадаємо, що один із учнів Білківської школи зателефонував до райвідділу міліції й повідомив про замінування шкіл. Дитяча витівка підняла на ноги весь особовий склад міліції та МНС, експертів, кінологів та інших фахівців. У результаті батьки підлітка за «жарт» сина заплатили чималий штраф…

Далі екскурсія продовжилась в актовому залі райвідділу, де міліціонери проводять наради, учбові заняття. Тут найбільше враження на школярів справили спецзасоби, якими користуються правоохоронці. Діти мали можливість приміряти бронежилет, захисний шолом та відчути себе у ролі справжнього правоохоронця.

Наостанок школярі сфотографувались на подвір′ї райвідділу на згадку про цікаву екскурсію.

Правоохоронці сподіваються, що ця зустріч була не тільки пізнавальною, а й корисною для школярів. Можливо, хтось із них опісля захоче стати правоохоронцем.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Стиль жизни. История и ...

КОМЕНТАРІ