На Закарпатті злодійка обікрала пенсіонерку в приміщенні райдержадміністрації

На Закарпатті злодійка обікрала пенсіонерку в приміщенні райдержадміністрації

24.04.15 16:24 0 586
44-річна мукачівська кишенькова злодійка просто в приміщенні районної державної адміністрації обікрала пенсіонерку. Вибравши мить, коли жінка відволіклась, аби з′їсти таблетку, спритна «щипачка» потягнула її сумку з гаманцем. У ньому було близько 2600 гривень.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку сумки з грішми звернулась пенсіонерка із смт.Чинадієво. 60-річна жінка розповіла, що коли вона перебувала у справах в райдержадміністрації й відволіклась на кілька хвилин, аби з′їсти таблетку, зникла її сумка. У ній був гаманець з грішми в сумі 2600 гривень

Того ж дня працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 44-річна мешканка села Великі Лучки. Ця багатодітна мати-одиначка виховує аж 7 дітей. А ще промишляє крадіжками. Вештаючись в приміщенні адмінбудівлі районної влади, злодійка помітила залишену без нагляду чужу сумку й вирішила її вкрасти. З неї витягла гаманець з грошима, а саму сумку викинула.

За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Украдені гроші правоохоронці вилучили з помешкання злодійкуватої мукачівки. Тепер працівники міліції перевіряють жінку на причетність до вчинення інших подібних злочинів. Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ