Чернівецька міліція нагадує: аби вберегти своє майно,дотримуйтеся необхідних заходів безпеки

Чернівецька міліція нагадує: аби вберегти своє майно,дотримуйтеся необхідних заходів безпеки

24.04.15 16:40 0 726
Власники квартир, будинків, ресторанів, магазинів, кафе, барів стають об'єктами посягань крадіїв. Часто з причини власної безпечності. Деякі громадяни сподіваються, що біда їх омине, інші – взагалі не передбачають можливості проникнення у їхні помешкання чи заклади.

Однак, з кожним роком крадії стають все винахідливіші. Для новітніх замків вже мають відмички, а натреновані руки дозволяють без проблем віджимати металопластикові вікна, двері чи навіть ролети. Дехто діє настільки професійно, що практично не залишає після себе слідів. А у зв'язку із нинішньою складною економічною ситуацією в державі, на жаль, такі крадіжки почастішали. Тож, аби не стати жертвою зловмисників, запам'ятайте основні поради правоохоронців:

- укріплюйте двері, вікна надійними замками, спеціальними металевими решітками чи ролетами. Навіть якщо такі перешкоди не зупинять зловмисників, принаймні їм знадобиться більше часу, аби проникнути всередину. І тим самим, збільшуються шанси на те, що їх помітять сусіди чи перехожі;

- встановіть камери відеоспостереження, обов'язково із можливістю запису відео, а не лише його відтворення у реальному часі. Зображення крадія у десятки разів підвищує можливість його ідентифікації та подальшого затримання;

- користуйтеся технічними засобами охорони приміщень, укладайте угоди щодо надання фізичної охорони із Відділом ДСО при УМВС України в Чернівецькій області чи з недержавними охоронними структурами.

І пам'ятайте: збереження вашого майна залежить, перш за все, від вашої ж пильності. Дослухайтеся до порад міліціонерів!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч фестиваль ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ