У Рівненській області рятувальники взяли участь у роботі мобільного соціального офісу та провели профілактичні відпрацювання житлового сектору

У Рівненській області рятувальники взяли участь у роботі мобільного соціального офісу та провели профілактичні відпрацювання житлового сектору

24.04.15 16:04 0 634
21 квітня у Балаховицькій та Заболоттівській сільських радах Володимирецького району відбувся виїзний прийом «мобільного соціального офісу». У його роботі якого взяли участь представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління пенсійного фонду України, районного центру зайнятості та працівники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Згідно до покладених функціональних завдань на «мобільний соціальний офіс», було проведено інформування населення з питань діючого законодавства та заходів соціального захисту, надавались роз’яснення з питань надання житлової субсидії, державної допомоги сім'ям з дітьми та інше.

У процесі роботи мобільного офісу працівники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області провели інформування та консультування громадян з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, профілактики травматизму невиробничого характеру тощо. На всі питання спеціалістами було надано вичерпні відповіді.

Особлива увага громадян зверталася на запобігання пожеж в екосистемах, оскільки в посушливий весняний період власники земельних паїв часто нехтують правилами пожежної безпеки спалюючи суху рослинність. Отож землевласникам наголосили на адміністративній відповідальності за самовільне спалювання сухої рослинності.

Крім того, рятувальниками було проведено профілактичні відпрацювання житлового сектору Балаховицької та Заболоттівської сільських Рад Володимирецького району. Разом з представниками соціальних служб було здійснено подворові обходи житлового сектору та роз’яснення громадянам правила пожежної безпеки, дії при виявленні підозрілих предметів та при загрозі вчинення терористичного акту, а також правила поведінки при аварії на Рівненській АЕС. Під час відвідин осель кожному господарю вручалися пам’ятки безпеки, в яких зазначені основні причини виникнення пожеж в житловому секторі.

Відповідно до затвердженого графіку «мобільний соціальний офіс» постійно здійснює прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Володимирецького району. Це дозволяє наблизити соціальне обслуговування до населення, забезпечити його доступність, сприяє підвищенню інформованості громадян, у тому числі з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку на засіданні ...

КОМЕНТАРІ