Закарпаття отримає кошти з Державного фонду регіонального розвитку

Закарпаття отримає кошти з Державного фонду регіонального розвитку

24.04.15 09:41 0 602
У березні поточного року Кабінетом Міністрів України прийнято постанови, які врегульовують питання використання коштів з Державного фонду регіонального розвитку у 2015 році.

Дані нормативні акти є підставою для створення необхідних умов проведення прозорого відбору інвестиційних програм (проектів) регіонального розвитку.

З Державного фонду регіонального розвитку Уряд передбачив кошти для реалізації інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, зокрема для Закарпатської області – 119,4 млн.грн. на 2015 рік та 172,8 млн.грн. на 2016 рік для: впровадження проектів співробітництва територіальних громад; заходів з підтримки добровільно об'єднаних територіальних громад; добудови об'єктів незавершеного будівництва шляхом фінансування об'єктів з високим ступенем будівельної готовності; забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та сімей військовослужбовців – учасників антитерористичної операції; фінансування проектів-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2013 – 2014 роках.

Основними вимогами до інвестиційних програм (проектів) регіонального розвитку буде їх відповідність Державній стратегії регіонального розвитку до 2020 року, Регіональній стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року та планам заходів з їх реалізації.

З цією метою, в області оголошено конкурс з відбору інвестиційних програм (проектів) на 2015 та 2016 роки, у якому можуть брати участь інвестиційні програми (проекти) підготовлені місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівникам бригад ...
Наступна новина: Прикарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ