У Рівненській області квітковий бізнес та садівництво - перспективні напрями для власної справи

У Рівненській області квітковий бізнес та садівництво - перспективні напрями для власної справи

24.04.15 12:19 0 670
21 квітня у Рокитнівському районному центрі зайнятості 30 безробітних були учасниками тренінгів «Як започаткувати власний бізнес у сфері садівництва?» та «Квіти для себе і на продаж». Тренер ТзОВ «Територія бізнесу» зацікавив поліських безробітних. І жінки, і чоловіки уважно слухали інформацію щодо можливості відкриття власної справи у сфері квіткового бізнесу та садівництва.

Стабільно високий попит на квіти робить квітковий бізнес дуже привабливим. Тому потенційні підприємці цікавилися методами вирощування квітів, аналізом слабких та сильних сторін квіткового бізнесу на прикладі успішних історій вітчизняних підприємців на основі SWOT-аналізу, знайомилися з основними видами квіткового бізнесу: вирощуванням садових квітів, вирощуванням кімнатних рослин, флористикою та вчилися, як правильно доглядати за квітковим садом.

Створення власної справи – це завжди великий ризик. Але, незважаючи на те, що в країні зменшуються обсяги виробництва плодів та ягід, різко скорочуються площі насаджень, є надія, що наші працелюбні, цілеспрямовані поліські безробітні на належному рівні відновлять цей вид діяльності. І тому всі уважно слухали інформацію про садівництво: класифікацію плодових та ягідних культур, розмноження плодових культур, закладання плодового саду, догляд за садом, поради для маркетингу.

Присутні брали активну участь у дискусіях, анкетуванні. На завершення слухачі отримали сертифікати. Почута інформація була цікавою, в дечому - зовсім новою. Пройшли тренінги в дружній та активній атмосфері.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські ...
Наступна новина: 24 квітня на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ