В тернопільських міліціонерів гостювали дошкільнята

В тернопільських міліціонерів гостювали дошкільнята

24.04.15 14:23 0 581
Гамірно та весело було в обласному управлінні міліції. У гості до правоохоронців завітали старша та середня групи дитячого садка «Берізка».

Зі слів завідувача дошкільним навчальним закладом Оксани Крижовської, ініціаторами такої зустрічі були самі діти. У багатьох з дошкільнят батьки працюють в міліції. І що це за така служба в формі та з погонами на плечах малеча побачила на власні очі.

- Мені татко мало розповідає про те, де він працює, - ділиться враженнями 6-річна Аня Монастирська. - Просто каже, що в міліції. А я побачила все сама.

Дівчатка та хлопчики із захопленням розглядали музейні експонати, а найбільше сподобалося їм приміряти форму.

Міліцейські головні убори, кашкети автоінспекторів і навіть смугастий жезл переходили з одних маленьких рук в інші. Діти навіть вправлялися, як справжні офіцери, віддавати честь.

Вихователі дошкільного закладу Світлана Куш та Наталя Курушин кажуть, що похід до обласного управління міліції для дітей – справжня подія. Вони зараз у такому віці, що їм все цікаво. Побачити і почути щось нове - це емоції, враження, якими дошкільнята ділитимуться і з друзями, і з батьками.

«А це що таке?» «А для чого це використовується?» - на запитання маленьких чомучок з радістю відповідала науковий співробітник музею Наталя Голик. Каже, що такі слухачі приносять найбільше задоволення для неї, як для екскурсовода, бо вони по-щирому прагнуть про все дізнатися і все пізнати.

Малеча попрощалася з міліціонерами ненадовго. Обіцяли, що наступні прогулянки у місто вони разом з вихователями спланують так, аби побувати в міліцейському тирі і обов'язково побачити чотирилапих помічників правоохоронців - службових собак.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ