В Чернівецькій області рятувальники роз’яснюють дошкільнятам правила безпеки

В Чернівецькій області рятувальники роз’яснюють дошкільнятам правила безпеки

25.04.15 08:10 0 683
Співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області спільно з керівництвом дошкільного навчального закладу № 52, який знаходиться у Чернівцях по вул. Полєтаєва, організували проведення зустрічі з вихованцями даного дитячого садочку. Метою цього заходу є навчання дітлахів правилам безпеки, привчання їх культурі безпечної поведінки ще змалечку.

На початку зустрічі рятувальники розповіли дітям правила пожежної безпеки. Зокрема, працівники управління ДСНС нагадали діткам про всю небезпеку від пустощів з сірниками та до чого це може призвести. Дітки уважно слухали слова рятувальників і коли почули питання куди потрібно телефонувати у разі небезпеки, хором вигукнули : «Один, нуль, один!».

У свою чергу, вихованці дошкільного навчального закладу також підготувалися до зустрічі. Вони показали театральну мініатюру «Мишенята і сірники», та, за допомогою вихователів, організували проведення естафети на протипожежну тематику. В рамках даного заходу вони змагалися у складанні пожежного щита, пазлів, на яких зображено правила пожежної безпеки, брали участь у ліквідації «пожежі».

Проте найбільше захоплення у вихованців садочку викликав конкурс, під час якого вихователі моделювали ситуацію, а завданням дітлахів було визначити, за яким номером екстрених служб необхідно було зателефонувати. Наостанок, малеча розповідала вірші на протипожежну тематику.

Такі зустрічі є традиційними і проводяться з метою навчання дітей правилам безпеки на випадок виникнення пожежі. Слід зазначити, що проведення таких заходів є надзвичайно важливими. Завдяки їм є можливість розповісти дітям про те, як слід діяти на випадок пожежі, а це, в свою чергу, дозволить запобігти біді.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ