рятувальники взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

рятувальники взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

25.04.15 10:34 0 702
24 квітня в Чернівцях по вул. Коцюбинського в приміщені Червоної зали Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція. Темою даної конференції було «Актуальні проблеми фізичної культури, здоров’я та безпеки життєдіяльності у сучасному суспільстві». Участь у заході взяли ректорат та викладачі університету, представники Чернівецької обласної адміністрації та працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Під час свого виступу рятувальники довели до всіх присутніх ситуацію щодо виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій в Україні та в Чернівецькій області зокрема. При цьому, учасникам конференції повідомили, що основною причиною виникнення пожеж залишається людський фактор. Тому при роботі зі студентами потрібно звертати їхню увагу на те, що нехтування елементарними правилами безпеки може закінчитися трагедією, яку, щонайгірше, на завжди можна оцінити матеріально.

На завершення свого виступу, рятувальники звернулися до всіх присутніх. Так, вони зазначили, що найкращий результат роботу по навчанню людей правил безпеки дає тоді, якщо її проводити систематично протягом року. «Під час своїх занять постійно звертайте увагу студентів на важливості дотримання правил безпеки та вміння їхнього правильного застосування. Нехай вони навчають цих правил своїх знайомих. Це дозволить людям зберегти власне життя та здоров’я» – звернулися рятувальники до учасників конференції.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ