Вінничина: відбувся чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту

Вінничина: відбувся чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту

25.04.15 13:41 0 607
23 квітня на базі спортивного комплексу ГУ ДСНС відбувся Чемпіонат Вінницької області в закритих приміщеннях з пожежно-прикладного спорту, присвячений Героям, загиблим при ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Такі змагання є своєрідним підсумком підготовки пожежників-рятувальників за попередній рік.

В урочистій обстановці команди вишикувалися у приміщенні спорткомплексу і під звуки гімну України був піднятий Державний прапор, який ознаменував відкриття чемпіонату. Право підняти його було надано минулорічним переможцям - команді ДПРЧ-2 м.Вінниці.

Змагання складалися з трьох етапів. Першим випробуванням для спортсменів став підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі. Всім учасникам цього виду змагань відводилося дві спроби для того, щоб показати найкращий результат.

Після першого етапу на спортсменів чекало подолання 100-метрової смуги з перешкодами. Учасники долали 2-х метровий паркан, з двома рукавами пробігали по буму, далі з'єднували рукави між собою та до розгалуження і після цього фінішували.

Третім видом змагань був підйом по висувній драбині у вікно третього поверху. В даному виді змагань приймають участь два спортсмени, які спочатку знімають драбину з пожежного автомобіля, після чого, перемістившись до навчальної вежі, піднявши щаблі драбини до підвіконника, один із спортсменів підіймається у вікно третього поверху.

Призові місця виборювали представники кращих команд області які вже не раз доводили свою майстерність та професіоналізм.

За підсумками змагань третє місце посіла команда ДПРЧ-4 м.Вінниці, друге – команда ДПРЧ-2 м.Вінниці, а чемпіоном змагань стала команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Переможці і призери отримали від керівництва Головного Управління кубки, медалі, грамоти та цінні подарунки.

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ