В Луцьку місячник з облаштування спортивних майданчиків

В Луцьку місячник з облаштування спортивних майданчиків

25.04.15 15:53 0 645
Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» успішно продовжує роботи з проведення благоустрою спортивних майданчиків міста під час Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

За період з 21 по 24 квітня працівники клубів за місцем проживання населення міського центру спільно зі своїми вихованцями провели упорядкування ще ряду майданчиків за адресами: вул. Декабристів, 23, вул. Конякіна, 37, вул. Кравчука, 26, вул. Наливайка, 8.

До участі у наведенні ладу на двох майданчиках долучилося ЖКП № 11, яке виділило фарбу та інші матеріали для проведення робіт у дворах їхнього мікрорайону. Працівники цього комунального підприємства допомогли залатати та підтягнути сітку огорожі, а працівники МЦФЗН «Спорт для всіх» пофарбували ворота, стовпці, лавки, провели санітарне прибирання майданчиків та території навколо них.

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» з облаштування спортивних майданчиків наступного тижня завершується. Сподіваємось, що свідомі громадяни нашого міста і надалі будуть підтримувати у чистоті як спортивні, так і дитячі майданчики та територію біля своїх будинків.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ