Лучани та представники влади поклали квіти до пам’ятного знака "Жертвам Чорнобиля"

Лучани та представники влади поклали квіти до пам’ятного знака "Жертвам Чорнобиля"

25.04.15 13:25 0 650
У неділю, 26 квітня, - 29-та річниця Чорнобильської катастрофи. ж на меморіальному комплексі «Вічна слава» священнослужителі відслужили панахиду, а представники громадськості, трудових колективів поклали квіти до пам'ятного знака “Жертвам Чорнобиля”. Покладання квітів також відбулося біля пам'ятної дошки Анатолію Грищенку, що на проспекті Волі, 12.

У заходах взяли участь Луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, голова обласної ради Валентин Вітер.

Міський голова Микола Романюк наголосив: “ ми вчергове зібралися, щоб вшанувати пам'ять тих, хто загинув та помер від наслідків страшної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. На жаль, не всі зробили з цієї страшної події висновки. На жаль, багато країн, які обіцяли фінансову допомогу у спорудженні об'єкту укриття на ЧАЕС, не дотримали свого слова. Усі повинні розуміти, що це загроза не лише для України, а й Європи. На жаль, ситуація на ЧАЕС не доведена до логічного завершення, щоб захистити від повторення трагедії.

Ми повинні приділити максимум уваги і допомогти тим людям, які потребують лікування та реабілітації і ще раз подякувати їм за героїзм. Міська влада намагається підтримувати ліквідаторів аварії на ЧАЕС та потерпілих від її наслідків. На жаль, всі нагальні проблеми ми не можемо вирішити. Держава для цієї категорії осіб зробила не все, що могла, та й ситуація в Україні нині дуже складна. Проте, ми повинні шанувати цих людей”, – зазначив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ