Волинська область: рятувальники вшанували пам'ять загиблих під час аварії на Чорнобильській АЕС

Волинська область: рятувальники вшанували пам'ять загиблих під час аварії на Чорнобильській АЕС

25.04.15 11:52 0 591
24 квітня на меморіалі Вічної слави відбулися заходи з вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Лучани, духовенство, представники влади зібралися, щоб згадати тих, хто захистив нас від радіаційної загрози.

Біля монументу «Ангел-спаситель людських душ» священики відслужили молебен у світлу пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи. Учасники мітингу-реквієму поклали квіти та вінки до монументу.

Після Богослужіння ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС разом з працівниками управління ДСНС у Волинській області завітали до частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. На території цієї пожежної частини встановлений пам’ятний знак «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС», до якого пожежні-ліквідатори поклали живі квіти та вшанували хвилиною мовчання своїх колег, які поклали своє життя у боротьбі з невидимим ворогом.

Ліквідатори аварії на ЧАЕС традиційно приходять на вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. Вважають, що такі заходи потрібні допоки вони живі – ніколи не пропускають свята, адже це їх історія, власний внесок ціною життів і здоров’я заради мирного голубого неба та майбуття.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ