На Волині затримали чоловіка,який викрав скриньку для пожертв

На Волині затримали чоловіка,який викрав скриньку для пожертв

25.04.15 16:55 0 639
Зловмисник поцупив гроші, зібрані на лікування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Правопорушення раніше судимий чоловік скоїв у селищі Іваничі ще у липні 2014 року. Про крадіжку скриньки у міліцію повідомив продавець магазину-кафе, де вона була встановлена. Правоохоронці встановили: на момент крадіжки у ній було близько 200 гривень.

Зловмисник близько 15:50 зайшов у магазин і забрав із барної стійки скриньку з грішми, встановлену представниками благодійного фонду «Промінець надії». Усі зібрані кошти мали передати на лікування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки.

Дільничні інспектори міліції встановили: до вчинення правопорушення причетний раніше судимий житель міста Нововолинськ. Однак оперативно встановити його місцезнаходження міліціонери не могли, тож оголосили його в розшук.

І ось під час перевірки документів підозрілої особи міліціонери встановили його причетність до пограбування. Чоловіка доставили у райвідділ міліції. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Матеріали кримінального провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України направлені на розгляд суду. Волинянину загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині однорічна ...
Наступна новина: в рамках 150-річчя ...

КОМЕНТАРІ