Працівники ДАІ Волині забезпечили супровід школярів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні  (+фото)

Працівники ДАІ Волині забезпечили супровід школярів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (+фото)

25.04.15 14:22 0 681
Майже 60 екіпажів Державтоінспекції Волині супроводжували автобуси з дітьми, які прямували до Луцька та райцентрів для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Основним завданням інспекторів під час супроводу було безпечне доправлення шкільних автобусів зі школярами до місць проведення тестування територією Волинської області.

– Діти – це особлива категорія учасників дорожнього руху, тому працівники Державтоінспекції, аби виключити неприємні ситуації у дорозі, забезпечують безпеку пересування дітей до місць проведення тестування, – відзначив тимчасово виконувач обов'язків начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області Юрій Віскунов.

Державтоінспекція нагадує водіям: відповідно до п. 3.2 Правил дорожнього руху, водії зобов'язані поступитися дорогою для забезпечення безперешкодного проїзду автомобілів із включеними проблисковими маячками, а також супроводжуваних ними транспортних засобів. При цьому забороняється виконувати обгін. За невиконання цих вимог передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 510 до 680 грн., згідно з ч. 3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Після завершення тестування працівники ДАІ будуть забезпечувати безперешкодне та безпечне повернення автобусів із учнями до навчальних закладів.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ