В Житомирській області у Радомишльському районі чоловік може на 3 роки потрапити за грати через украдений ноутбук

В Житомирській області у Радомишльському районі чоловік може на 3 роки потрапити за грати через украдений ноутбук

25.04.15 13:42 0 621
Правоохоронці затримали молодика, який викрав з помешкання жительки району ноутбук. Встановлюється місце знаходження викраденого майна.

23 квітня до Радомишльського райвідділу міліції звернулася 20-річна жителька району, яка повідомила, що з її будинку викрадено ноутбук вартістю 7000 гривень.

Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 28-річний місцевий житель. Після затримання хлопець у скоєному зізнався.

Триває розслідування кримінального провадження, у ході якого будуть встановлені всі обставини події. Відповідно до ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України за таємне викрадення майна передбачено покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов'язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: відбувся ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ