В Закарпатській області берегівські правоохоронці вшанували учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

В Закарпатській області берегівські правоохоронці вшанували учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

25.04.15 08:07 0 605
З нагоди 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції Володимир Сакалош спільно з ветеранами правоохоронних органів поклали вінки та квіти до пам'ятного знаку на честь берегівчан - жертв Чорнобильської катастрофи.

Мітинг–реквієм з нагоди відзначення 29-ї річниці з дня Чорнобильської трагедії відбувся у центральному парку м.Берегово.

У заході взяло участь кілька сотень берегівчан. Серед них і колишні берегівські правоохоронці, а нині пенсіонери та ветерани ОВС, які брали активну участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Це Мирон Луців, Андрій Сулек, Іван Пуйо, Анатолій Німець, Янош Ердей та Іван Глушко.

Загалом в період з квітня 1986 по грудень 1988 року участь у ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС та охороні громадського порядку в 30-кілометровій зоні брали 21 берегівських правоохоронців. На жаль, п'ятеро з них у результаті перенесених захворювань, пов'язаних із несенням служби в Чорнобилі, передчасно відійшли у вічність.

Присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання.

- Низький уклін вам за мужність, героїзм та відчайдушність, за те, що ви з честю виконали свій обов'язок при ліквідації наслідків аварії на атомній електростанції, - відзначив т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ