На Хмельниччині 72 сім’ї переселенців отримали гуманітарну допомогу з м. Бидгощ Республіки Польща

На Хмельниччині 72 сім’ї переселенців отримали гуманітарну допомогу з м. Бидгощ Республіки Польща

25.04.15 15:47 0 617
Працівниками Регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції, налагоджена тісна співпраця з волонтерськими та громадськими організаціями з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Так, днями 72 сім’ї переселенців отримали харчові продукти та одяг, які роздали рятувальники та працівники соцзахисту. Допомога була надана за сприяння громадської організації «Клуб приятелів України» з м. Бидгощ Республіки Польща, а також у рамках співпраці між Хмельницьким обласним осередком Спілки поляків в Україні, обласною громадською організацією «Асоціація Нове-життя» у рамках угоди про співпрацю між Хмельниччиною та Куявсько-Поморським воєводством.

Загалом, від початку конфлікту на сході України громадські, волонтерські та благодійні організації надали допомогу (продукти харчування, ліки, засоби гігієни, медичне обслуговування, господарчі товари, одяг, взуття, побутова техніка) понад 1300 сім’ям переселенців на загальну суму понад 1,5 млн. грн.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: На Тернопіллі автомобільні ...

КОМЕНТАРІ