На Хмельниччині на об’єкті з масовим перебуванням людей відбулося пожежно-тактичне навчання

На Хмельниччині на об’єкті з масовим перебуванням людей відбулося пожежно-тактичне навчання

25.04.15 17:19 0 603
24 квітня на території Антонінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат відбулися спільні навчання спеціалізованих служб цивільного захисту. За тактичним задумом, на другому поверсі інтернату виникла пожежа, в результаті якої була загроза для життя дітей та персоналу, які знаходяться в будівлі та розповсюдження полум’я на інші приміщення.

Під час ліквідації пожежі, для безпосередньої організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт утворено штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. До місця події прибули вогнеборці Красилова, Антонін, місцева пожежна команда с. Кременчуки, добровільна пожежна дружина СТОВ «Довіра» смт. Антоніни, а також медична та газова служби, працівники міліції.

У першу чергу, рятувальники евакуювали дітей та провели розвідку, під час якої ліквідовували пожежу. Після евакуації було проведено перекличку та виявилось, що однієї дитини немає. Керівником гасіння пожежі було прийняте рішення провести додаткову розвідку та розшукати дитину. Рятувальники знайшли «непритомного» хлопчика, винесли на свіже повітря та передали медикам. Психологи закладу здійснили відповідну роботу із переляканими дітьми.

У ході підведення підсумків було враховано всі помилки та проведено детальний аналіз щодо усунення виявлених недоліків.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ