На Хмельниччині влада та рятувальники вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

На Хмельниччині влада та рятувальники вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

25.04.15 11:52 0 536
24 квітня біля меморіальної дошки жертвам Чорнобильської катастрофи, що розміщена на території 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, відбувся мітинг-реквієм із вшанування жертв Чорнобильської катастрофи, що сколихнула весь світ 29 років тому.

Аби віддати шану загиблим ліквідаторам та подякувати тим, хто живе поряд із нами, до присутніх звернулося керівництво міста та району, які відзначили подвиг тих, хто в перші години, дні після аварії, наражаючи себе на смертельну небезпеку, не за наказом, а за покликом душі та серця, відважились дати бій радіаційному монстру. Лише завдяки їхній мужності та відвазі вдалося зупинити пожежу, хоча й наслідків уникнути не вдалось.

Крім того, учасники заходу вшанували пам'ять жертв Чорнобильської катастрофи хвилиною мовчання, а потім настоятель храму св.вмч. та цл. Пантелеймона м.Ізяслав митрофорний протоієрей о.Володимир відслужив поминальну літію за загиблими.

Представники керівництва району та міста, трудових колективів, рятувальники, учнівська молодь поклали до меморіальної дошки вінки та квіти.

Ізяславський РС

ГУ ДСНС України в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ