Хмельниччина: у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах відбувся «Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності»

Хмельниччина: у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах відбувся «Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності»

25.04.15 09:30 0 577
Протягом 20-24 квітня в навчальних закладах Нетішина відбувся «Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності», до якого активно долучилися місцеві рятувальники.

Зокрема, до вихованців дошкільного навчального закладу №4 «Вогник» рятувальники приїхали на пожежній машині, що миттєво викликало у дітвори купу емоцій і вражень. Під час зустрічі діти роздивилися одяг, в якому пожежні рятують людські життя, побачили можливості пожежно-рятувальної машини, поспілкувалися із рятувальниками. Це спілкування було й інформативно-пізнавальним, адже рятувальники зуміли привернути увагу дітей до питань безпеки, нагадавши основні правила поведінки під час літнього відпочинку на воді, поблизу водоймищ, під час подорожі до лісу, при виявленні розливу ртуті, при виявленні маловідомих предметів, при виникненні пожежі у квартирі.

В рамках проведення заходу дітлахи подивилися навчальний відеофільм про діяльність служби «101». Традиційно всі бажаючі змогли взяти участь у навчально-пізнавальній вікторині на протипожежну тематику, яку для дітей підготували професіонали рятувальної справи.

Протягом «Тижня знань із основ безпеки життєдіяльності» у всіх закладах освіти міста були проведені бесіди, вікторини, конкурси відповідної тематики, організовані екскурсії для дітей до пожежної частини.

Такі заходи завжди проходять на найвищому рівні, для дітей це надзвичайно корисно і цікаво, вони завжди залишаються задоволені. Завдяки таким зустрічам нам вдається привернути їхню увагу до питань пожежної безпеки донести до них важливість дотримання елементарних правил безпеки життєдіяльності.

3-й державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ