На Хмельниччині рятувальники навчають дітей основам безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники навчають дітей основам безпеки життєдіяльності

25.04.15 11:11 0 598
У навчальних закладах Старокостянтинівщини проходять відкриті уроки з основ безпеки життєдіяльності за участі рятувальників, під час яких працівники ДСНС цікаво та змістовно розповідають учням і педагогам, як потрібно діяти у разі пожежі, як надати домедичну допомогу потерпілим тощо.

23 квітня рятувальники Старокостянтинівщини завітали до місцевого ліцею. Для учнів та колективу навчального закладу вогнеборці провели заняття та показ техніки, з обслуговуючим персоналом відпрацювали порядок проведення евакуації учнів із приміщень школи на випадок виникнення надзвичайної ситуації.

Під час показу спецтехніки рятувальники ознайомили дітлахів із специфікою роботи пожежних, продемонстрували у дії пожежно-рятувальне обладнання, що використовується для ліквідації різних надзвичайних подій. Також, продемонстрували захисний одяг вогнеборців, розповіли про технічні характеристики спеціальних автомобілів. Крім того, школярі мали змогу одягти окремі елементи захисного спорядження рятувальників і на мить уявити себе справжніми рятувальниками.

Наостанок, вогнеборці побажали учням успіхів у подальшому навчанні та висловили сподівання, що у майбутньому дехто з них пов’яже своє життя з рятувальною справою.

Старокостянтинівський РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині триває ...
Наступна новина: На Вінничині голова ...

КОМЕНТАРІ