Хмельниччина: відбулися заходи у рамках «Тижня знань із основ безпеки життєдіяльності»

Хмельниччина: відбулися заходи у рамках «Тижня знань із основ безпеки життєдіяльності»

25.04.15 08:00 0 618
Впродовж 20-24 квітня в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах Красилівського району відбувся «Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності». Заходи проведені з метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя та підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності.

З учнями 5-11 класів рятувальники проводили бесіди на тему: «З вогнем не жартуй!». Під час відкритих уроків та лекцій школярам роз’яснювали основні правила безпечного поводження з вогнем, електро- та газовими приладами, основні правила поведінки під час зимового відпочинку поблизу водойм, під час подорожі до лісу, збирання грибів, під час виникнення пожежі в квартирі, під час виявлення розливу ртуті, при виявленні вибухонебезпечних предметів. Також працівники ДСНС розповіли учням про фактори небезпеки радіації та дії населення у випадку загрози виникнення радіаційної небезпеки.

Пожежно-рятувальними підрозділами Красилова та Антонін вихованцям дошкільних навчальних закладів рятувальники провели екскурсії, де дітям демонстрували пожежно-рятувальну техніку, оснащення, ручні рятувальні інструменти. Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій сконцентрували увагу на правилах безпечної поведінки в побуті, особливо у весняно-літній пожежонебезпечний період.

Наприкінці зустрічей для кращого засвоєння інформації учням та вчителям вручалися листівки та пам’ятки застережного характеру.

Красилівський РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое скинали
Наступна новина: У роботі 50-ї сесії ...

КОМЕНТАРІ