Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

25.04.15 15:47 0 690
Щорічно в Уп­ра­­­­­влінні ДСНС в області відбуваються заходи з нагоди вшану­ва­ння ліквідаторів аварії на ЧАЕС – працівни­ків та ветеранів пожежно-ряту­ва­льних підрозділів області.

Не став винятком і цей рік - збори у зв’язку 29-ми роковинами трагедії на Чорнобильській атомній електростанції в Управлінні ДСНС в області розпочалися з ви­ступу т.в.о начальника Управління полко­в­ника служби цивільного за­хи­­сту Ігоря Оксентюка, котрий відзначив вагомий внесок працівників пожежної охорони в ліквідацію наслідків аварії.

Ігор Володимирович щиро подякував цим муж­нім людям, які пройшли крізь горнило Чорнобиля, зробили усе можливе, щоб теперішнє та на­ступні покоління жили в безпеці. Він побажав учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС насамперед міцного здоров’я, довголіття.

Усі учасники зборів вшанували хвилиною мовчання тих, хто пішов з життя внаслідок ве­­ликих доз опромінення, от­ри­­­­маних при виконанні свого службового обов’язку.

Також присутні переглянули фільм про Чорнобильську аварію, що повернув іх в минулі роки, обпалені трагедією.

На зборах виступили і самі ліквідатори, котрим волею до­лі судилося опинитися на пере­довій боротьби з радіацією, що вийшла з-під контролю людини. Вони поділилися враженнями від пережитого у той тривожний час.

За проявлені мужність і геро­їзм, сумлінне вико­на­ння службових обов’язків та у зв’язку 29-ми роковинами трагедії на Чо­рнобильській АЕС т.в.о начальника Управління Ігор Оксентюк вручив ліквідаторам відомчі грамоти Управління ДСНС в області.

Заходи продовжилися поблизу пам’ятника «Чорнобильцям Прикарпаття», молебнем та віче-реквіємом.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині 72 сім’ї ...

КОМЕНТАРІ