У Львівській області протягом знешкоджено 6 вибухонебезпечних предметів

У Львівській області протягом знешкоджено 6 вибухонебезпечних предметів

25.04.15 10:58 0 618
20 квітня о 12:05 до рятувальників надійшло повідомлення, що на х. Підсосни Любинської сільської ради Яворівського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці було виявлено три 122 мм артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни. І 23 квітня о 11:20 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпаси вилучено та знешкоджено встановленим порядком.

Також 22 квітня о 11:34 надійшло повідомлення, що біля с. Грушів Яворівського району під час прогулянки біля місцевого озера було виявлено два 152 мм артилерійських снаряди часів Великої Вітчизняної війни. І вже 23 квітня о 11: 40 піротехнічною групою боєприпаси вилучено та знешкоджено встановленим порядком.

Ще одне повідомлення надійшло 22 квітня о 15:40, що в м. Рава-Руська, Жовківського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці було виявлено ручну гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни.

23 квітня о 17:20 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знешкоджено встановленим порядком.

З огляду на те, що останнім часом почастішали випадки знаходження вибухонебезпечних предметів, ГУ ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців із закликом бути обережними при проведенні земляних робіт або прогулянці в лісі, адже будь-якої миті людина може натрапити на небезпечну знахідку. Якщо вже так сталося, не слід чіпати підозрілий предмет і переносити його в інше місце. Натомість потрібно негайно повідомити про це місцеві органи влади.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ