У Львівській області у Червонограді зловмисник викрав з міської ради скриньку з пожертвами для АТО

У Львівській області у Червонограді зловмисник викрав з міської ради скриньку з пожертвами для АТО

25.04.15 12:50 0 604
Викрадені гроші раніше судимий чоловік витратив на власні потреби. Згідно статті 185 Кримінального кодексу України, йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

До Червоноградського міського відділу міліції, 20 квітня, із заявою про крадіжку звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з приміщення Червоноградської міської ради викрали скриньку з пожертвами для АТО. Сума завданих збитків становить 500 гривень.

Працівники сектору карного розшуку Червоноградського міського відділу міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 35-річний мешканець міста Соснівка. Як з'ясували працівники міліції, зловмисник зайшов у приміщення державної установи, побачив скриньку для пожертв та викрав її.

У скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України, зловмисник зізнався та повідомив, що викрадені гроші він витратив на власні потреби.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центральному парку ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ