З органів внутрішніх справ Львівщини звільнено двох інспекторів ДАІ,які одержали неправомірну вигоду

З органів внутрішніх справ Львівщини звільнено двох інспекторів ДАІ,які одержали неправомірну вигоду

25.04.15 09:43 0 573
Двоє працівників Державтоінспекції отримали 2000 гривень за не притягнення до відповідальності водія, який нібито керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Інспекторів звільнено за дискредитацію звання працівника органів внутрішніх справ.

Проведеним службовим розслідуванням встановлено, що 26 березня при виїзді з міста Городок у напрямку міста Комарно, інспектори ДАІ зупинили автомобіль і запропонували водію автомобіля пройти контрольну перевірку на стан сп'яніння. Водій відмовився від процедури, після чого інспектори повідомили йому про направлення на медичний огляд у Городоцьку центральну районну лікарню.

По дорозі до медичного закладу один з інспекторів ДАІ запропонував громадянину «вирішити проблему на місці». Тоді водій автомобіля передав інспектору ДАІ 2000 гривень.

За фактом було призначено службове розслідування. За його результатами двох інспекторів ДАІ «за грубі порушення Закону України «Про міліцію», дискредитацію звання працівника органів внутрішніх справ та вимагання неправомірної вигоди», звільнено з органів внутрішніх справ.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За незаконний перетин ...
Наступна новина: На Тернопіллі працівники ...

КОМЕНТАРІ