Робоча група мобільного навчально-консультаційного пункту провела профілактичну роботу серед львів’ян

Робоча група мобільного навчально-консультаційного пункту провела профілактичну роботу серед львів’ян

25.04.15 09:11 0 651
24 квітня робоча група мобільного навчально-консультаційного пункту провела профілактично-роз’яснювальну роботу серед мешканців Львова. До її складу увійшли фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області та волонтери ГО «Розвиток громади».

Громадян проконсультували щодо порядку дій за сигналами оповіщення під час можливих надзвичайних ситуацій, довели основні вимоги безпеки при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів, продемонстрували навики використання засобів індивідуального захисту, та знайомили з порядком надання першої медичної допомоги.

Неабияку зацікавленість у населення викликали макети вибухонебезпечних предметів, та наочні стенди з питань цивільного захисту населення. Не залишилися байдужими ні доросли, ні діти. Фахівці робочої групи мобільного навчально-консультаційного пункту відповіли на запитання, які цікавили громадян, а також вручили профілактичні листівки й пам’ятки.

Такий мобільний навчально-консультаційний пункт функціонуватиме й надалі. Мешканці з усіх куточків Львівщини зможуть ознайомитися з його роботою. Адже такі заходи вкрай необхідні аби громадяни знали, як поводитись у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: в ...
Наступна новина: Факторы, влияющие на ...

КОМЕНТАРІ