Спалювання сухої трави набуває на Львівщині дедалі загрозливіших масштабів

Спалювання сухої трави набуває на Львівщині дедалі загрозливіших масштабів

25.04.15 12:12 0 662
Подібні виклики почастішали одразу по тому‚ як на Львівщині запанувала тепла суха погода. Саме в цей час мешканці області активно розпочали впорядкування городів та дачних ділянок, намагаючись позбавитися від опалого минулорічного листя та сухої трави, найменш трудомістким способом – спалюванням. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або цигарки, а полум'я швидко розповсюджується на значні території. Окрім того, що вогонь загрожує життю та здоров'ю громадян, він завдає значну матеріальну шкоду.

Будьте обережними із вогнем під час відпочинку у лісі! Не слід кидати недопалки цигарок, а вогнище розводити потрібно під постійним наглядом. Збираючись додому, не забувайте ретельно залити вогонь водою або закидати його піском.

ГУ ДСНС України звертається до мешканців області з приводу обережного поводження з вогнем! Не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття, будьте дуже обережними з вогнем у межах будь-якої природної території.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хотині зловмисниця ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ