З органів внутрішніх справ Львівщини звільнено двох інспекторів ДАІ,котрі одержали неправомірну вигоду

З органів внутрішніх справ Львівщини звільнено двох інспекторів ДАІ,котрі одержали неправомірну вигоду

25.04.15 08:00 0 605
Двох працівників Державтоінспекції, котрі отримали неправомірну вигоду у розмірі 2000 гривень за не притягнення до відповідальності водія, який нібито керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, звільнено з органів внутрішніх справ.

Проведеним службовим розслідуванням встановлено, що 26 березня при виїзді з міста Городок у напрямку міста Комарно, інспектори ДАІ зупинили автомобіль Фіат-Дукато. Працівники міліції запропонували водію автомобіля пройти контрольну перевірку на стан сп'яніння. Однак, водій відмовився від процедури, після чого інспектори повідомили йому про скерування на медичний огляд у Городоцьку центральну районну лікарню.

По дорозі до медичного закладу один з інспекторів ДАІ запропонував громадянину вирішити проблему на місці. Тоді водій автомобіля Фіат-Дукато передав інспектору ДАІ 2000 гривень.

За фактом було призначено службове розслідування, у результаті якого двох інспекторів ДАІ «за грубі порушення Закону України «Про міліцію», дискредитацію звання працівника органів внутрішніх справ та вимагання неправомірної вигоди», звільнено з органів внутрішніх справ.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое скинали
Наступна новина: У роботі 50-ї сесії ...

КОМЕНТАРІ