Чернігів: Година мужності «Незламні воїни АТО» з Віталієм Задорожним

Чернігів: Година мужності «Незламні воїни АТО» з Віталієм Задорожним

25.04.15 17:10 0 665
23 квітня бібліотекою-філією №3 для дітей, бібліотекою-філією №4 та Канадсько-Українським Центром було проведено годину мужності «Незламні воїни АТО». Захід проходив в рамках патріотичного проекту «Небесна Сотня. Пантеон» за сприяння управління культури Чернігівської міської ради.

В заході брали участь учні 8 та 10 класів ЗОШ №27, викладачі школи мистецтв, користувачі бібліотек. На початку зустрічі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання та натхненно виконали Державний Гімн України.

Перед запрошеними виступив учасник АТО Віталій Задорожний («Вікінг»), який почав свій патріотичний шлях на Майдані. Цікаво та змістовно розповів про патріотизм наших воїнів на передовій та відповів на численні питання присутніх.

В ході зустрічі відбулась презентація збірки віршів «Хоробрі серця» Ніни Смолянко. В своїх творах вона передала власні переживання подій сьогодення в Україні.

Яскравим моментом була фотосесія. На згадку про зустріч присутні з великим задоволенням фотографувались у військовому спорядженні та подарували воїну прапор України, на якому написали уривки віршів Шевченка, Симоненка та найщиріші побажання перемоги.

Все буде Україна!

За інформацією управління культури міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: відбувся районний етап ...
Наступна новина: На Хмельниччині на об’єкті ...

КОМЕНТАРІ