В Чернігівській області у дитячому садку №32 рятувальники ДСНС провели навчально-пізнавальний захід

В Чернігівській області у дитячому садку №32 рятувальники ДСНС провели навчально-пізнавальний захід

25.04.15 15:12 0 737
24 квітня у Чернігівському дошкільному навчальному закладі №32 вогнеборці та піротехніки Управління ДСНС у Чернігівській області провели навчально-пізнавальний захід, який проводився в рамках "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності", що триває в закладах освіти на Чернігівщині.

Рятувальники в ході спілкування з малюками нагадали номери телефонів екстрених служб, розповіли про небезпеку поводження з відкритим вогнем, сірниками та запальничками, довели заходи безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та невідомих предметів, а також правильного поводження у побуті та під час відпочинку. Крім того, вихованців закладу ознайомили з технікою та озброєнням пожежно-рятувальних підрозділів, його призначенням під час ліквідації пожеж і надзвичайних подій, наочно продемонстрували макети вибухонебезпечних предметів та охарактеризували їх загрозу.

Особливо малюки були в захваті від тієї частини заходу, коли змогли відчути себе справжніми рятувальниками примірявши на себе захисні маски, бронежилети, каски, потримати в руках пожежно-технічне обладнання та макети боєприпасів, посидіти в кабіні пожежного автомобіля тощо.

На завершення, керівництво, вихователі, а особливо маленькі вихованці дитячого садка подякували вогнеборцям та піротехнікам ДСНС за змістовний навчально-пізнавальний захід та побажали якомога найменше тривожних викликів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопільські школярі ...

КОМЕНТАРІ