У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальне навчання

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальне навчання

25.04.15 13:43 0 629
24 квітня рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС провели тактико-спеціальне навчання на базі Рівненського обласного онкологічного диспансеру

За тактичним задумом навчання, пожежа виникла на першому поверсі у кабінету лікаря, на площі 120 кв.м. Крім того, у приміщенні знаходиться людина, яка через сильне задимлення не може вийти на вулицю. Бійці Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання швидко зайшли до осередку виникнення пожежі та евакуювали потерпілого. Бригада медиків транспортувала людину , яка отруїлась продуктами горіння до лікувального закладу. Тим часом за допомогою водяних стволів вогнеборці пожежу швидко ліквідували та не допустили розповсюдження вогню за межі кабінету.

До гасіння умовної пожежі було залучено 1 пожежно-рятувальний автомобіль та 5 чоловік особового складу. Результати навчань було обговорено з керівництвом диспансеру та персоналом та виставлено оцінку «добре». Також працівники ДСНС з персоналом лікувального закладу провели додатковий інструктаж з дотримання правил пожежної безпеки, розповіли алгоритм дій на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації та навчили користуватись первинними засобами пожежогасіння.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Луцьку екологічними ...

КОМЕНТАРІ