Рівненська область: в підрозділах Служби порятунку відбулися заходи до Дня Чорнобильських роковин

Рівненська область: в підрозділах Служби порятунку відбулися заходи до Дня Чорнобильських роковин

25.04.15 09:06 0 611
24 квітня в місті Дубровиця на території 14-ї державної пожежно-рятувальної частини біля пам’ятника жертвам Чорнобильської катастрофи відбувся мітинг-реквієм. На заході були присутні заступник голови Дубровицької РДА Юрій Яременко, заступник голови Дубровицької райради Григорі Шах, представники установ та організацій району, особовий склад підрозділу. Мітинг розпочався з вшанування хвилиною мовчання пам’яті героїв-вогнеборців та жертв катастрофи. Після цього відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятної стели.

24 квітня в 7-й державній пожежно-рятувальній частині м. Радивилів зустрілися ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи. Герої-ліквідатори, серед яких був колишній працівник місцевої пожежної частини Микола Щербатюк, спільно з керівництвом Служби порятунку району вшанували пам'ять приборкувачів найбільшої у світі техногенної аварії покладанням вінків і квітів до пам’ятної стели.

24 квітня в місті Костопіль на території 19-ї державної пожежно-рятувальної частини біля пам’ятного знаку «Героям Чорнобильцям» відбулися заходи з вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. На заходах були присутні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС Костопільського району, міський голова Євген Денисюк, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Станіслав Шульган із заступником голови РДА Людмилою Новак, керівництво та особовий склад пожежно-рятувального підрозділу. В пам'ять про подвиг ліквідаторів до пам’ятного знаку було покладено вінки та квіти.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі злодій ...
Наступна новина: Робоча група мобільного ...

КОМЕНТАРІ