благодійна організація «Добровільна допомога Рівне»,керівником якої є учасник АТО В’ячеслав Середюк,надала допомогу піротехнікам,що вирушили на Донбас

благодійна організація «Добровільна допомога Рівне»,керівником якої є учасник АТО В’ячеслав Середюк,надала допомогу піротехнікам,що вирушили на Донбас

25.04.15 10:10 0 653
24 квітня для проведення розмінування територій, на яких планується зведення фортифікаційних споруд лінії оборони, у Донецьку область вирушила чергова група співробітників піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Перед від’їздом заступник начальника ГУ ДСНС Ігор Михальчук поспілкувався з кожним рятувальником, що направляється у небезпечний регіон, та особисто переконався у повному забезпеченні групи піротехнічних робіт всім необхідним екіпіруванням. Полковник Михальчук особисто проінструктував особовий склад групи піротехніків, під час якого наголосив перш за все на дотриманні заходів безпеки при виконанні робіт за призначенням та нагадав про сувору дисципліну, а також побажав скорішого повернення.

Значну допомогу у забезпеченні рівненських рятувальників для роботи на Сході країни надала благодійна організація «Добровільна допомога Рівне». Її засновник та керівник В’ячеслав Середюк, учасник антитерористичної операції у складі батальйону спецпризначення «Донбас», передав піротехнікам ДСНС достатній запас продуктів харчування. У майбутньому, за словами В’ячеслава Анатолійовича, його організація і надалі готова підтримувати рятувальників Рівненщини, що відряджатимуться у зону АТО.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ