У Рівненській області двоколісний транспорт (+фото)

У Рівненській області двоколісний транспорт (+фото)

25.04.15 12:47 0 778


Саме під такою назвою з 20 квітня працівники Державтоінспекції Рівненщини розпочали проводити профілактичні заходи серед водіїв двоколісних транспортних засобів.



Останнім часом на дорогах області інспектори Державтоінспекції відмічають зростання кількості дорожньо-транспортних у яких гинуть і травмуються люди.

Особливе занепокоєння викликають водії двоколісного транспорту.

Аби попередити дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв даної категорії учасників дорожнього руху працівники Державтоінспекції Рівненщини розпочали проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Двоколісний транспорт».

? У період проведення профілактичних заходів працівники ДАІ будуть націлені на виявлення та документування фактів порушення Правил дорожнього руху водіями двоколісних транспортних засобів, – наголошує начальник УДАІ УМВС в Рівненській області Олександр Семенюк. ? Також особлива увага буде приділятися і профілактичній роботі з водіями мотоциклів, мопедів, скутерів та велосипедів з попередження порушень ПДР, що безпосередньо можуть призвести до дорожньо-транспортних пригод, ? додає полковник міліції.

Працівники Державтоінспекції вкотре закликають водіїв двоколісних транспортних засобів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути максимально уважним за кермом власного транспортного засобу та поважати інших учасників дорожнього руху.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керамогранит от Atlas ...
Наступна новина: 25 квітня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ