25 квітня у Тернополі висадять «Дерева Миру»

25 квітня у Тернополі висадять «Дерева Миру»

25.04.15 12:48 0 670
25 квітня о 12.00 год. Тернопільська міська рада та члени організації «Файне місто» долучаться до Всеукраїнської екологічної акції «Дерева миру», у рамках якої у парку ім. Тараса Шевченка спільно висадять десять саджанців дерев виду «платан». Опісля цього для учасників буде проведена лекція Тернопільського вуличного університету на тему «Актуальні світові еко-тренди».

«Назва акції «Дерева заради Миру» звучить дуже актуально для тернополян та усіх українців, - зазначає міський голова Сергій Надал. – Адже ми повинні вигравати війну і на Сході України, і одночасно підтримувати мир у навколишньому середовищі, збільшуючи кількість зелених насаджень та підтримуючи екологічні ініціативи».

Нагадаємо, що акція «Дерева миру» буде черговою у цьому році екологічною ініціативою, яку підтримує міська рада. Раніше, у рамках двомісячника благоустрою, міська рада вже висадила понад 70 декоративних дерев видів «павловнія», «тюльпанове дерево» та «платан» у парку ім. Тараса Шевченка.

Довідково: Акція «Дерева Миру» має на меті об’єднати міста у екологічній ініціативі. Долучившись до акції, кожен зробить вагомий внесок в укріплення екологічного миру, озелененні міста, виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля і розвиток волонтерського руху в Україні.

Захід у Тернополі організовує громадська організація «Файне місто» за сприяння Тернопільської міської ради та підприємців — членів мистецького об’єднання «Коза».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернігівська область: за ...

КОМЕНТАРІ