Класифікація твердопаливних котлів на дровах

Класифікація твердопаливних котлів на дровах

26.04.15 10:13 0 1841
Ще років зо два тому абсолютна більшість жителів країни спокійно і доволі дешево користувались для обігріву своїх осель котлами на природному газі. Переваг у таких котлів достатньо було, щоб дати форму будь-якій альтернативі: високий ККД, плавність регулювання, наявність чітко діючої автоматики безпеки, простота подачі і обліку палива і таке інше.

Тим не менш сьогодні газ перетворюється із доволі зручного палива в просто таки непідйомній тягар для більшості родин українців. Стрімке зростання цін на газ та інші комунальні послуги, при тому, що зарплати не ростуть зовсім, призводить до того, що люди поступово відмовляються від газу на користь більш дешевих і не менш традиційних видів палива, наприклад, деревини. Звичайно, у квартирі котел на дрова не поставиш і доведеться шукати інший вихід, а от при наявності власного будинку, такий підхід може значно знизити навантаження на сімейний бюджет.

Сьогодні на ринку доволі багато виробників, які займаються виготовленням побутових і промислових дров'яних котлів, тож при бажанні придбати такий витвір інженерної думки, слід уважно вивчити ринок і підібрати саме той тип котла, с тою потужністю і аксесуарами, що оптимально вирішить ваші потреби.

Класифікація твердопаливних котлів може відбуватись по трьом основним критеріям:
- принцип спалювання деревини (котли традиційної компоновки, довготривалого горіння, піролізні котли);
- організація подачі палива (ручне завантаження, механічне завантаження);
- залежність від електроенергії (енергонезалежні і енергозалежні котли).

Купляйте твердопаливні котли на дрова для українських споживачів від інтернет-магазину ТермоЮніон! Обирайте найкращі товари за найкращими цінами від постачальників України та Європи. Доставка Україною, гарантія, широкий вибір.
Источник: http://www.termounion.com.ua/tverdopalivni
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Интернет-магазин Like Shop
Наступна новина: Тернопілля: на Лановеччині ...

КОМЕНТАРІ