На Закарпатті працівники карного розшуку розкрили пограбунок молодої жінки

На Закарпатті працівники карного розшуку розкрили пограбунок молодої жінки

26.04.15 13:00 0 668
Берегівським оперативникам знадобилося менше години, аби розшукати та затримати 39-річного грабіжника, який вночі напав на молоду жінку та відібрав від неї мобільним телефон.

Серед ночі в чергову частину Берегівського райвідділу міліції зателефонував лікар приймального відділення місцевої лікарні, який повідомив, що до них за медичною допомогою звернулася 34-річна берегівчанка. У жінки були численні гематоми обличчя та вибитий зуб. Зі слів потерпілої, вона стала жертвою вуличного грабіжника.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала до медичного закладу. Постраждала розповіла правоохоронцям, що працює продавцем в одному з магазинів міста. Близько 23-ї години вона поверталася додому з роботи. На вулиці біля ЗОШ №5 невідомий чоловік, застосувавши силу, заволодів її мобільним телефоном. Нападник наніс беззахисній жінці численні удари по обличчю. Коли жертві вдалося втекти, грабіжник намагався її наздогнати, але перечепився і впав. Таким чином бідолашній жінці вдалося відірватися від свого кривдника.

Жінка впізнала у своєму нападнику відвідувача магазину, де вона працює. Однак звідки той і як його звати, потерпіла повідомити не змогла.

Оперативники карного розшуку вже за годину встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини 39-річний житель селища Батьово. Підозрюваного затримали у приміщенні туберкульозної лікарні Берегова, де він проходив лікування. У затриманого вилучили крадений мобільний телефон, який він сховав під матрацом ліжка.

- Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, - повідомляє т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції Володимир Сакалош – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманому.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські патрульні ...
Наступна новина: Сергій Надал привітав ...

КОМЕНТАРІ