В Житомирській області у Баранівці правоохоронці затримали магазинного злодія

В Житомирській області у Баранівці правоохоронці затримали магазинного злодія

26.04.15 11:23 0 671
Оперативники карного розшуку викрили місцевого жителя у вчиненні крадіжки з місцевого магазину. У нього вилучили викрадене. Триває подальше розслідування.

На початку квітня до Баранівського райвідділу міліції звернулись місцеві приватні підприємці із заявами про викрадення з їх торгівельних приміщень у смт Довбиші товарів.

На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник потрапив до приміщення вночі, пошкодивши навісні замки. Його здобиччю стали джинсові штани, шкіряні ремені, кросівки та шкарпетки загальною вартістю 15 тис. гривень.

Міліціонери вилучили з місця події низку речових доказів та розпочали заходи щодо встановлення особи зловмисника.

24 квітня працівники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив 29-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили викрадені речі.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних помешканнях, офісах, торгівельних закладах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ