На Вінниччині у автопригодах постраждали троє людей

На Вінниччині у автопригодах постраждали троє людей

26.04.15 09:20 0 637
24 квітня троє людей опинились на лікарняних ліжках в результаті дорожньо-транспортних пригод у Калинівському та Могилівподільському районах області. Серед постраждалих 7-річна дівчинка.

Вчора у місті Могилів-Подільський близько 23.30 години 27-річний водій автомобіля "Опель Вектра" допустив зіткнення з бетонним парканом. В результаті аварії постраждали двоє пасажирів іномарки.

Цього ж дня близько 18.00 на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський в місті Калинівка водій вантажного автомобіля "МАН" допустив зіткнення з 7-річною велосипедисткою. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина госпіталізована до Калинівської районної лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ