Звернення начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергія Дмитровського до ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Звернення начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергія Дмитровського до ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

27.04.15 20:28 0 678
Минуло понад два десятиліття, а Чорнобильська трагедія залишається в пам’яті усього людства. Цей день буде завжди об'єднувати всiх одним спогадом, однiєю печаллю, однiєю надiєю. Адже, того трагічного дня, 26 квітня 1986 року слово «Чорнобиль» назавжди увірвалось в кожен український дім, давши початок неминучим трагедіям, масштаби яких, могли б бути незрівнянно більшими, якби не мужність і самопожертва вогнеборців.

Дозвольте висловити Вам слова вдячності та засвідчити свою шану за Ваш героїзм та самовідданість. Адже ціною власного життя та здоров'я без вагань та роздумів, сотні добровольців тієї квітучої весни відправились на зустріч невідомій небезпеці, аби виконати свій громадянський та людський обов’язок.

Усвідомлюючи всю складність ситуації, Ви нехтуючи власною безпекою, ступили назустріч неприборкуваному смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

Щиро бажаю всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.

Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ