Львівська збірна виборола перемогу у Чемпіонаті України з спортивного водного туризму «Черемош – 2015»

Львівська збірна виборола перемогу у Чемпіонаті України з спортивного водного туризму «Черемош – 2015»

27.04.15 13:51 0 573
У період з 22 по 26 квітня на річці Черемош Верховинського району Івано-Франківської області відбувся Чемпіонат України з спортивного водного туризму «Черемош – 2015». Збірна Львівської області до складу якої увійшли фахівці пошуково-рятувальної частини загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Львівській області виборола абсолютну перемогу в змаганнях.

Учасники мірялися силою й спритністю на короткій дистанції «Спринт», «Довга гонка ралі», «Слалом» та «Рятувальні роботи». Змагання відбувалися на каяках, байдарках, катамаранах двомісних та чотирьохмісних. Загалом, участь у чемпіонаті взяли 107 спортсменів із Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Дніпропетровської та Вінницької областей.

Черемош демонструвала свій норовливий характер щомиті, тож доводилося прикладати максимум зусиль та високу майстерність, щоб долати дистанції якнайшвидше. У результаті запеклої боротьби львівська команда, продемонструвавши витримку, вправність та вміння долати кризові ситуації, у загальнокомандному заліку виборола абсолютну першість.

Пишаємося здобутками наших переможців: Віталія Бранця, Вадима Горлова, Олега Самотія, Василя Онаця та Івана Гасинця. Окрім цього, під час боротьби В. Онаць та І.Гасинець виконали норматив «Майстра спорту».

Львівська команда, до складу якої увійшли рятувальники, продемонструвала свій високий професіоналізм та майстерність, а також злагодженість й командну гру, які є дуже важливими під час порятунку людей у екстремальних ситуаціях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині у салоні ...

КОМЕНТАРІ